У п’ятницю у Вроцлаві розпочне роботу резиденція Львова

1582 0
Вже у цю п’ятницю, 1 квітня, стартує резиденція Львова на «вулиці Львівській» у Вроцлаві. Впродовж місяця у Вроцлаві, що разом з Сан-Себастьяном цього року носить титул Європейської столиці культури, триватиме українська програма. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: esk2016.lviv.ua

Фото: esk2016.lviv.ua

Львів став третім містом, яке на засадах офіційного партнерства долучилося до участі у ЄСК 2016, і через свою присутність прагне продемонструвати усю палітру українського культурного різноманіття.

«Культура – це саме той міст, який дає змогу будувати і налагоджувати співпрацю. Завдяки нашим партнерам ми матиме змогу протягом місяця показати Україну і Львів світу. Добра кава, прекрасна гастрономія, чудова атмосфера. Це все буде цілий місяць у Вроцлаві вже в квітні. Всіх, хто в цей час буде у Вроцлаві, запрошуємо сюди. Буде неймовірно гарно та атракційно і з'явиться ще більше і більше бажання приїхати і побачити це все в оригіналі у Львові», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Основні жанрові напрямки львівського місяця у Вроцлаві – кіно, візуальне мистецтво, література, музика та дискусії. Також обіцяють окрему програму для дітей та інтерактивні творчо-ремісничі майстерні на «Львівській вуличці» – провулку на Вроцлавському ринку (Przejście Garncarskie), який стане основною українською локацією у Вроцлаві протягом квітня.

Детальніше про те, що представлятиме Львів у Вроцлаві можна прочитати за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!