У п’ятьох медиків Львівської обласної лікарні підозрюють коронавірус

2905 0
Лікарня приймає пацієнтів в ургентному порядку.
Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

П’ятьох медиків Львівської обласної клінічної лікарні госпіталізували з підозрою на коронавірус. Про це повідомили у медзакладі.

Читайте також: У найкращої сімейної лікарки на Львівщині виявили Covid-19

У одного з лікарів лабораторний аналіз підтвердив коронавірус, ще четверо медиків очікують на результат. Зазначається, що в обласній лікарні лікувався 60-річний чоловік із важкою серцево-судинною паталогією. За кілька днів він помер, а аналіз підтвердив у нього Covid-19.

«У ЛОКЛ рятували життя: було проведене оперативне втручання і лікування в палаті інтенсивної терапії. Згодом було підтверджено позитивний результат за допомогою ПЛР», – кажуть у лікарні.

У відділенні кардіохірургії та інтенсивної терапії №2 запровадили вахтовий метод надання допомоги. Лікарня приймає пацієнтів в ургентному порядку.

Читайте також: Медикам важко бачити, як хворіють їхні колеги. Анестезіолог зі Львова про три тижні в італійській лікарні

Нагадаємо, у Львові померла медсестра, яка працювала у Центрі легеневого здоров’я. Станом 5 травня у Львові та у Львівській області лабораторно підтвердили 514 випадків захворювання на Covid-19. 16 людей померли, 106 пацієнтів одужали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!