У підземеллях львівської Ратуші облаштують музей міста

2874 0
На ремонт приміщень передбачено майже п'ять мільйонів гривень.
Джерело: Zaxid.net

Джерело: Zaxid.net

Львівське комунальне підприємство «Центр розвитку туризму Львова» має наміри укласти угоду з ТОВ «Неодім Захід» на реставрацію та пристосування підземель у будівлі міської ради. Про це йдеться у повідомленні на сайті системи електронних закупівель ProZorro.

Як випливає з повідомлення, відновлюватимуть пивниці львівської Ратуші для того, щоби в майбутньому облаштувати там підземний туристичний маршрут.

Читайте також: Топ-5 підземель старого Львова

Згідно з планами, вартість робіть не перевищить 4,819 млн грн, а виконати роботи мають до кінця 2019 року. Торги провели за переговорною процедурою, бо перед тим тендери двічі скасовували через недостатню кількість учасників. Засновницею ТОВ «Неодім Захід» є жителька Львова Маріанна Паславська.

У Центрі розвитку туризму Tvoemisto.tv розповіли, що по суті ці роботи є продовженням проекту «Підземний Львів», який раніше втілювало управління охорони історичного середовища. У пивницях Ратуші планують влаштувати музей міста та проводити різні виставки. Згідно з планами, музей мають відкрити до кінця 2019 року. Натомість реставрацією інших підземель займатиметься управління охорони історичного середовища ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!