Політична реклама

У рамках проекту "Доступне житло" у Львові будують дешевші квартири

1517 0
З початку року кількість будівельних майданчиків у рамках реалізації програм «Доступного житла» в Україні зросла в 9 разів.

Зараз проектна кількість багатоповерхівок, що будуть побудовані, складає 77 - це понад 6,6 тисячі квартир, - повідомив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, інформує прес-служба чиновника.

У Львові будівельний майданчик проекту «Доступне житло» розташований на вул. Роксоляни.

Для зменшення вартості житла Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розробило проекти будівництва повторного застосування, що зменшує витрати на проектні розробки.

Також за рахунок бюджету підводяться комунікації (електричні мережі, мережі водопостачання та водовідведення) до будівельного майданчику.

Крім того, під будівництво в рамках програм «Доступного житла» безкоштовно виділяється земля. Це дозволяє на 20-40% скоротити вартість квадратного метра житла в цих будинках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!