У Ратуші досі не облаштували дитячу кімнату. Ініціаторка звернулась до Садового

2082 0
Депутатка ЛМР Уляна Пак, яка ініціювала створення кімнати, готова звертатись до суду.
фото: selection.readersdigest.cа

фото: selection.readersdigest.cа

Дитяча кімната у Львівській міській раді, яку мали створити згідно з ухвалою міської ради від 11 листопада 2016 року, досі не облаштована. Про це під час дискусії «Чи є Львів дружнім і доступним для дітей?», організованої дискусійною платформою «Твоє місто Львів», розповіла депутатка ЛМР Уляна Пак.

10 лютого 2017 року виконавчий комітет ЛМР затвердив Порядок тимчасового перебування дітей у дитячій кімнаті, яка повинна функціонувати при Центрі надання адміністративних послуг. Кімнату обіцяли відкрити спершу навесні, а потім – у вересні.

«Це рішення саботується, – заявила вона. – Я готова звертатись до суду, хоча це дивно, коли представниця міської ради повинна позиватись до цієї ради, щоб змусити її виконати власне рішення». Вона також звернулась до Андрія Садового із закликом виконати рішення.

 

 

За повідомленням «Дивись.info», на публічне зауваження Уляни Пак під час сесії ЛМР щодо того, що рішення не виконується, міський голова Андрій Садовий відповів, що в Ратуші немає місця. А також пообіцяв з’ясувати, скільки часу матері з дітьми проводять у міській раді.

Також за рішенням виконкому від 23 вересня 2016 року комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» повинне було облаштувати кімнату матері і дитини в каплиці у 116-му кабінеті, встановити сповивальні столики у туалетах міськради, а адміністративно-господарське управління – облаштувати належні умови для матерів із дітьми в центрах надання адміністративних послуг.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!