У львівській ратуші відремонтують вбиральні за 750 тис. грн. Візуалізація

2845 0
Реконструкцію мають завершити до 30 червня 2018 року.
Візуалізація: Технічна документація з порталу Prozorro

Візуалізація: Технічна документація з порталу Prozorro

ЛКП «Ратуша-сервіс» 11 травня підписало договір з приватним підприємцем Назаром Сенівим на виконання робіт з реконструкції туалетів у приміщенні Львівської міськради. Вартість робіт становитиме 750 тис. грн. Про це стало відомо з інформації на порталі публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт складала 764 тис. грн. Реконструкцію мають завершити до 30 червня 2018 року. У конкурсі брали участь двоє підприємців: Сенів Назар Ярославович та Журавльов Павло Степанович. За його результатами переможцем став Назар Сенів, що запропонував вартість послуг на 5 тис. нижчу, ніж опонент.

Читайте також: Запах Львова. Чому День міста є святом для туристів, а не для львів’ян

Відповідно до технічної документації, вбиральні будуть облаштовані підлогою зі штучного каменю, трьома кабінками, одна з яких передбачатиме доступ для людей з обмеженими можливостями. Також у вбиральнях з’являться дозатори для мила, сушки, тримачі для туалетного паперу та музичний супровід. 

Відповідно до повідомлення на сайті Наші Гроші. Львів, підприємець Назар Сенів зареєструвався підприємцем лише 6 березня цього року. А тому може не мати необхідного досвіду. Замовник вимагав від учасників лист (довідку) в довільній формі з інформацією про виконання не менше одного аналогічного досвіду з аналогічним предметом закупівлі з копією договору і тд. Попри те, що Сенів такої довідки та підтверджуючих документів не надав, тендерний комітет не відхилив його пропозицію.

Читайте також: У Львові директор комунального підприємства 24 рази преміював свою дружину

Сенів також не надав довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази із зазначенням найменування, року випуску, кількості, власне це чи орендоване майно. Він лише подав коротку довідку про те, що він має все необхідне для виконання договору. 30-річний Назар Сенів є сином провідного спеціаліста відділу обліку і розподілу житла управління житлового господарства Львівської міськради Марії Сенів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!