У Ратуші просять компанії перейти на дистанційну роботу через снігопади

1908 0
Також школи сьогодні вирішують, чи переходити у ці дні на дистанційне навчання.
Photo by Jonny McNee on Unsplash

Photo by Jonny McNee on Unsplash

Львівська міськрада просить установи та компанії організувати роботу дистанційно на декілька днів, поки тривають снігопади. Також львів'ян закликають без зайвої потреби не користуватися приватним транспортом, а тих, хто виїхав, просять підвозити інших людей.

Читайте також: У Львові обмежили в'їзд вантажівок через складні погодні умови

«Закликаємо із завтрашнього дня організувати роботу дистанційно, за винятком служб чи компаній, які займаються сервісом», – заявив заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко.

У мерії закликали установи та організації за можливості організувати для працівників роботу дистанційно. Також школи сьогодні вирішують, чи переходити у ці дні на дистанційне навчання.

Крім того, під час засідання міського штабу із боротьби з насідками негоди прийняли рішення тимчасово, попередньо до кінця тижня, обмежити в'їзд у місто великогабаритного транспорту. Наразі дозволили лише в'їзд для фур, що транспортують продукцію для потреб міста.

Читайте також: Медики через кучугури снігу завезли хвору з інфарктом на санках до «швидкої». Фото дня

Зазначимо, що за ніч у Львові випало понад 11 см снігу. На вулицях працювали 1 669 двірників. Найскладніша ситуація із внутрішньоквартальними вулицями. 32 одиниці техніки місту надали ринки, будівельні компанії та підприємства.

У четвер, 11 лютого, погода дещо погіршиться. Активні атмосферні фронти зумовлять значні опади – буде сніг з переходом у мокрий сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень хуртовини. Температура удень становитиме від -2 до +3 градусів. У другій половині дня буде зниження до -7 градусів морозу. 12-13 лютого варто очікувати «класичний» сухий сніг, але температура вже становитиме 11-16 градусів морозу. Надалі упродовж тижня також збережеться морозяна погода.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!