У район аеропорту у Львові росіяни випустили 6 ракет з акваторії Чорного моря

11364 0
Міський голова Львова розповів, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу у Львові.
Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти ракетами вдарили по території в районі Львівського аеропорту.

«Рашистські ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту. За попередніми даними було випущено 6 крилатих ракет, ймовірно Х-555, з акваторії  Чорного моря. Дві ракети засобами зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» знищені», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що можна публікувати під час війни, а що – ні? Питання дня

Нагадаємо, що сьогодні, 18 березня, сигнал повітряної тривоги пролунав о 6:08 ранку. Радник очільника МВС Вадим Денисенко повідомив, що у Львові близько 6:30 пролунали вибухи, видно загоряння на околиці міста. Інформації про руйнування і травмованих наразі немає. ЛОВА офіційну інформацію оприлюднить о 10.00.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на Львівському комунальному автотранспортному підприємстві вибило вікна. Згодом він додав, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!