У районі Під Голоском збудують ще один комплекс будинків. Візуалізація

3512 0
Висота будівель не перевищуватиме 8 поверхів.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Навпроти будинку №19 н авулиці ПІд Голоском у Львові збудують багатоквартирні будинки з підземним паркінгом та громадськими приміщеннями. Відповідні містобудівні умови та обмеження для ТзОВ «ЖК Білий шоколад» затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 8 лютого.

Земельна ділянка належить до зони Ж-3 та призначена для будівництва багатоквартирного житла. Висота будівель не перевищуватиме 34 м або 8 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови становитиме 39%. 

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «ЖК Білий шоколад» зареєстроване у Львові у 2017 році. Кінцевим бенефіціарним власником компанії є мешканець Донецька Сергій Напрасніков. Йому ж належить ТзОВ «Буддеталь» і ТзОВ «ЖК Грінвуд» у Львові, а також благодійний фонд «Розвиток міст України» і низка будівельних компаній, що зареєстровані у Донецьку.

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!