У районі Підзамче знесуть склади і побудують багатоквартирний будинок. Візуалізація

4340 0
Існуючі будівлі-склади знесуть, натомість облаштують житло на 38 квартир.
Фото: Архітектурна компанія "Креатив про"

Фото: Архітектурна компанія "Креатив про"

У Львові на вулиці Половинній,4 у Шевченківському районі збудують багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення зі знесенням існуючих будівель. Будівництво вестиме ТзОВ «Компанія грифон захід». Відповідні містобудівні умови та обмеження погодив виконком 2 липня.

Читайте також: Член виконкому розбудує офісний центр з терасою у центрі Львова. Візуалізація

Як розповів під час засідання виконкому головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, тут загалом облаштують 38 квартир та 35 паркомісць. Площа забудови становить 2600 квадратних метрів. Рішення прийняли з правками, що кількість паркомісць мають збільшити.

Цільове призначення земельної ділянки площею 0,14 га – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови, відповідно до детального плану території, обмеженої вул. Замарстинівською, вул. Східною, вул. Квітовою, вул. Р. Дашкевича.

Висота будівель не має перевищувати 23,55 м (для шестиповерхової будівлі). Ділянку дозволили забудувати на 45 %.

За даними аналітичної платформи Youcontrol, компанія зареєстрована 18 років тому, у 2003 році. Власниками підприємства є Олена та Олег Верлінські. Олег Верлінський також є головою правління ПАТ «Комплекс видів спорту», компанії, що управляє аквапарком «Пляж». 

Христина Гоголь

Візуалізація забудовника


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!