У ресторані на Львівщині отруїлися семеро людей. Оновлено

3765 0
Всі потерпілі у стані середньої важкості, серед них двоє дітей.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували сімох людей із діагнозом гостра кишкова інфекція після відвідин ресторану «Панський Книш» у Куликові. Серед них також – двоє дітей. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Всі потерпілі у стані середньої важкості, у них підвищена температура тіла, блювота, біль в животі.

«6 липня у КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» з діагнозом гостра кишкова інфекція, у стані середнього ступеня важкості із скаргами на підвищення температури тіла, блювоту, біль в животі, пронос, госпіталізовано 7 осіб, у тому числі 2 дітей», – йдеться у повідомленні.

Згодом, як зазначила головна епідеміологиня Львівської області Наталія Тімко, кількість людей, які отруїлися після відвідин ресторану «Панський Книш» у Куликові, зросла до 17-ти. З них 6 дітей.

Станом на 8 липня, кількість госпіталізованих уже зросла до 21 людей. З них 8 дітей. Усі перебувають у Львівській обласній інфекційній лікарні. Їх стан середньої важкості.

За даними департаменту, усі семеро госпіталізованих пацієнтів 4 липня у компанії з 28 осіб харчувались в ресторані «Панський Книш». Ресторан розташований у Куликові на вулиці Шевченка,12.

Обставини події наразі встановлюють.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!