У результаті обвалу стіни будинку у Львові загинув 17-річний юнак

5787 0
На місці загинув хлопець, який виконував роботи перфоратором.

У результаті обвалу стіни будинку у центрі Львова – на вул. Руській, 8, що межує із вул. Федорова, який стався учора, 19 липня, загинув молодий 17-річний юнак. Саме його тіло вчора ввечері з-під зруйнованих конструкцій дістали рятувальники. Про це Tvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

Читайте також: У центрі Львова обвалилась стіна будинку. Загинув чоловік

«Вчора на місці обвалу рятувальники провели всі необхідні роботи. Під конструкціями будинку виявили тіло одного молодого чоловіка 2003 року народження. Роботи по розбору конструкцій рятувальниками були завершені ще вчора. Не має інформації, що ще потрібні якісь роботи, тому вони завершені», – каже Ігор Курус.

Що саме стало причиною трагедії, будуть встановлювати правоохоронні органи.

Проте, як вчора повідомляв перший заступник мера Львова Андрій Москаленко, обвал стіни стався у нежитловому одноповерховому будинку. Молодий хлопець, який власне і загинув, виконував роботи перфоратором і це, ймовірно, саме стало причиною обвалу.

Читайте також: Деталі з місця обвалу будинку на вулиці Руській у Львові. Репортаж

«У дворику на вулю. Руській, 8 обвалилася частина стіни одноповерхового флігеля (технічної будівлі, що межує з будинком). Обвал стався на горищі, де проводилися роботи перфоратором саме на цій стіні Внаслідок обвалу загинув молодий хлопець, що виконував роботи перфоратором», – каже Андрій Москаленко.

За його словами, у флігелі на першому поверсі була житлова квартира, в якій власники не проживали вже тривалий час.

Прибудова знаходиться у приватній власності. Господар будівлі за дозволом на ремонт не звертався. У мерії стверджують, що загрози для мешканців прилеглого будинку немає, тому відселяти нікого не планують.

Станом на ранок на місці трагедії ніяких робіт не проводиться. Місце, як і було до того, обгороджене високим парканом.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!