У росії готуються до мобілізації 17-річних, – розвідка

1071 0
Мобілізація у росії не припиняється та є ознаки того, що готуються нові, потужніші хвилі, форми, методи, системи обліку.

На тлі втрат у війні з Україною в росії готуються до мобілізації 17-річних. Про це в ефірі «Апостроф TV» повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. За його словами, мобілізація у росії не припиняється та є ознаки того, що готуються нові, потужніші хвилі, форми, методи, системи обліку.

«Йдеться вже і про 17-річних на окупованих українських територіях, яким не дають можливості уникнути мобілізації, потрапивши закордон. Ця війна торкнеться кожного в росії, вони мають зрозуміти, що уникнути її, не поваливши режим та не відійшовши з окупованих територій не вдасться», – каже представник ГУР МО України.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

Попередньо про те, що заходи мобілізації населення на війну проти України у росії не припиняли, казав керівник ГУР Кирило Буданов, однак, за його словами, масштабна хвиля розпочнеться орієнтовно через місяць.
 
Нагадаємо, що 21 вересня путін оголосив часткову мобілізацію, у межах якої планували призвати 300 тисяч осіб.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!