У Росії на кордоні з Україною пролунали потужні вибухи

4965 0
Вибухи чутно біля російського Бєлгорода.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Пізно ввечері 29 березня у районі села Красний Октябрь, що у Бєлгородському районі (РФ), неподалік українського кордону, пролунали потужні вибухи. Про це повідомляє губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

«На території Бєлгорода і Бєлгородського району чутно вибухи. Інцидент трапився у районі села Красний Октябрь. Голова села зараз перебуває на місці. Зі мною на прямому зв’язку. Оперативно мені повідомляє всю інформацію. Жертв та постраждалих серед мешканців немає. Руйнувань на території селища немає», – заявив Гладков.

Читайте також: Генштаб ЗСУ заявив про високу загрозу наступу з Білорусі на волинському напрямку

За його словами, на місці працюють усі екстрені служби. Причина наразі – невідома.

Водночас, ЗМІ повідомляють, що, ймовірно, відбулося загорання складу боєприпасів.

Український військовий журналіст Юрій Бутусов зазначив, що удар по складу ракетно-артилерійського озброєння ЗС РФ у селищі Октябрьське під Белгородом нанесли Збройні сили України.

«ЗСУ нанесли точний удар ракетою Точка-У. З цих складів Росія постачає боєприпаси для вбивства українців. Судячи з вибуху та віддаленості складу 19-та ракетна бригада ЗСУ проводять ефективні перемовини про демілітаризацію та денацифікацію Росії. Ось такий формат перемовин Україна підтримує одноголосно. Українці відведуть російську армію прямо у пекло», – написав він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!