У розвідці повідомили, де в найближчі три місяці будуть активні бойові дії

2482 0
Водночас про плани атакувати Київ з півночі інформації нема, жодних реальних ознак цього, за словами Буданова, не існує.
Кирило Буданов

Кирило Буданов

У наступні три місяці будуть активні бойові дії, як на сході України, так і на півдні. Вони мають визначити наступний перебіг подій. Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Голосу Америки.

«Вони (три місяці – ред.) будуть досить активними. Дуже активними, які визначать наступний перебіг подій. Це активні бойові дії, якщо ви до цього ведете. Так вони будуть. І з їх боку намагання і з нашого боку», – каже він і на уточнююче запитання журналістки, чи йдеться лише про Донецьку, Луганську області, чи і про південь, додає, що абсолютно всюди.

Читайте також: Буданов назвав три найбільші поразки України у війні

Водночас про плани атакувати Київ з півночі інформації нема, жодних реальних ознак цього, за його словами, не існує. 

«Не те що ми їх не знаємо, їх просто не існує. Можливо, коли вони отримують певні поразки, вони будуть шукати швидке рішення, але це буде для них катастрофа. Чергова, така сама приблизно як і була тоді», – каже він. 

Нагадаємо, напередодні очільник воєнної розвідки України Кирило Буданов також назвав три головні перемоги та поразки України за повномасштабну війну.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!