У Рудно 80% мешканців залишились без води та електрики

2149 0
Електроенергію відімкнули ще вчора о 17:00 год.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У смт Рудно із учорашнього вечора 80% мешканців залишились без водопочтачання та електрики через ремонт на електричній підстанції. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Електропідстанція, від якої отримує електроенергію смт Рудно, у дуже поганому стані. Відключення електроенергію тут трапляються періодично. Станом на сьогодні майже 80% населення смт Рудно (із 2200 дворів) не отримують електроенергії. Відповідно, через відсутність електрики, не може працювати насосна станція підкачки води. Тому є проблеми і з водопостачанням. Ремонт підстанції проводить ПАТ "Львівобленерго"», — повідомила Ірина Джурик, голова Залізничної районної адміністрації.

Як йдеться на сайті ПАТ «Львівобленерго», відновити електропостачання планують приблизно між 13:00 та 17:00, залежно від адреси. Переглянути повний перелік адрес та час відновлення електрики можна за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!