У Рудному біля Львова водій збив 8-річну дитину

4552 0
Хлопчик перебуває у критичному стані.
ілюстративне фото: sumy.dsp.gov.ua

ілюстративне фото: sumy.dsp.gov.ua

Учора, 15 серпня, у селищі Рудно, що поблизу Львова, водій автівки ВАЗ збив 8-річного хлопчика. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

За даними поліції, хлопчика госпіталізували із тілесними ушкодженнями.

Читайте також: Чому найчастіше трапляються ДТП в Україні

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, дитина перебуває у критичному стані.

«Стан критичний. Важка черепно-мозкова травма – машина переїхала його. Перебуває на апараті штучного дихання», – каже Дмитро Квіт.

Як пише Zaxid.net, зі слів мами дитини Галини Босої, хлопчик їхав на велосипеді, а водій заїжджав у двір. Вона здивована, що водій не помітив дитину.

Читайте також: Водія львівської маршрутки, який перевозив пасажирів нетверезим, звільнили з роботи

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!