У Рудному на коронавірус захворіла лікарка. Амбулаторію закрили на карантин

8473 0
Медики припускають, що лікарка могла заразитися від когось із пацієнтів, з якими вона контактувала, адже зараз в Рудному вже є підтверджені випадки захворювання.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Амбулаторію сімейної медицини в Рудному, що на вул. Шевченка, 64, закрили на карантин, оскільки у лікарки лабораторний тест підтвердив коронавірус. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львівські медики 8-ї лікарні поселились на обсервацію у Патріарший дім. Фото

Амбулаторія не працює ще з 10 квітня. Усіх же пацієнтів амбулаторії лікарі обслуговують й надалі, однак виключно у телефонному режимі.

Як повідомила заступниця головного лікаря 5-ї міської клінічної поліклініки Львова Ніна Снігур, у неділю, 5 квітня, лікарка почала погано себе почувати, у неї підвищилась температура тіла, і вона одразу звернулася в інфекційну лікарню. Їй зробили ПЛР-тест, який підтвердив коронавірусну інфекцію. Тож її госпіталізували.

Усіх працівників амбулаторії ізолювали, а всіх, хто мав із нею контакт, тестують на Covid-19. Медики припускають, що лікарка могла заразитися від когось із пацієнтів, з якими вона контактувала, адже зараз в Рудному вже є підтверджені випадки захворювання.

Додамо, що амбулаторія №2 5-ї міської клінічної поліклініки Львова в Рудному обслуговує близько 6 тисяч мешканців.

Читайте також: Як у Львові виявляють потенційних хворих на коронавірус

Нагадаємо, що на Львівщині підтвердили 166 випадків зараження коронавірусом, семеро людей померли, шестеро вилікувались.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!