У Рудному збережуть парк. Зарезервували вже понад 4 га землі

1577 0
Є шанс, що парк покращать вже до кінця цього року.
Фото: Львів. Агломерація

Фото: Львів. Агломерація

У Рудному на Львівщині зарезервували понад 4 гектари землі задля збереження парку від забудов. Про це інформують в департаменті містобудування Львівської міської ради.

Читайте також: Білогорща не для сміття. Чому важливо створити болотяний парк у Львові

«Згідно з ухвалою сесії Львівської міської ради, за яку вже проголосовано, у Рудне зарезервовано понад 4 га землі. Це важливе рішення у збереженні парку від подальших зазіхань забудовників», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, департамент містобудування ЛМР має провести інвентаризацію вже сформованих ділянок, підготувати проект ухвали про відчуження земельних ділянок для забезпечення парку і зробити звернення, щоб цю землю більше не реєстрували за жодними користувачами.

Читайте також: Нова локація для відпочинку. У Львові облаштують перший болотяний парк

Додають, що Рудненський парк має шанси змінити свій вигляд вже цього року, так як мешканці подали проєкт про капітальний ремонт доріжок у парку на Громадський бюджет Львова. Це єдина паркова зона в центрі селища, а тому хочуть зробити її привабливою.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!