У Ryanair заявили про завершення ери дешевих авіаквитків

922 0
Такі зміни директор компанії пояснює зростанням вартості палива та електроенергії.
Фото: theenergyst.com

Фото: theenergyst.com

В ірландському лоукостері Ryanair заявили про завершення ери дешевих квитків по 10 євро. Упродовж 5 років вартість квитків зросте через подорожчання палива. Про це повідомив виконавчий директор компанії Майкл О'Лірі, пише Громадське.

Середня вартість квитка зросте з 40 євро до 50 євро упродовж п'яти років. Такі зміни директор компанії пояснює зростанням вартості палива та електроенергії.

«Немає сумніву, що нижній діапазон розрекламованих тарифів — за один євро, за 0,99 євро, навіть за 9,99 євро — я думаю, ви не побачите таких тарифів протягом наступних кількох років», — заявив директор.

Читайте також: Компанія Wizz air планує відновити польоти в росію

Він сподівається, що попри підвищення вартості квитків, люди все одно часто літатимуть. За останні десятиліття авіаквитки стали дешевшими, тож зросла кількість людей, які їхали у короткі подорожі, наприклад, на вихідні. Ryanair, Easyjet, Vueling і Wizz Air конкурували, пропонуючи недорогі квитки.

На комерційні рейси припадає приблизно 2,4% світових викидів вуглекислого газу. Авіакомпанії стикаються з тиском, щоб зменшити свій вплив на клімат.

Зазначимо, з початку повномасштабного вторгнення росії усі авіакомпанії припинили польоти в та з України. У Ryanair обіцяли стати першою авіакомпанією, що повернеться в Україну, як тільки це буде безпечно.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!