У Ryanair заявили, що готові продавати квитки і за 1 долар

4829 0
У компанії бачать величезний потенціал розвитку ринку авіаперевезень влітку 2021 року.
Фото: Центр транспортних стратегій

Фото: Центр транспортних стратегій

Виконавчий директор Ryanair Майкл О’Лірі заявив, що компанію зараз не хвилює прибуток, а головне завдання це – повернути на рейси пілотів, а літаки в повітря.

Коментуючи Reuters ситуацію на ринку О’Лірі сказав, що авіаперевезення в обмеженому режимі відновляться у червні, однак у час відпусток – у липні-серпні – ринок за рахунок великих знижок зможе повернути собі втрачені позиції.

Зазначається, що недорога модель бізнесу та надійний баланс роблять Ryanair краще підготовленим до скорочення вартості проєктів, аніж в інших компаній.

Читайте також: Медіа-хаб «Твоє місто» запрошує провести Великдень разом онлайн

«Чи то 9,99 євро, 4,99, 1,99 або 99 центів за місце, мені байдуже – наша критична справа в короткому терміні не заробляти гроші, а повернути наших пілотів на рейси, а літаки у повітря», – сказав він.

За його словами, ринок ще протягом усього року буде чутливий до цінової політики. Виконавчий директор Ryanair також бачить величезний потенціал розвитку ринку авіаперевезень влітку 2021 року, враховуючи те, що люди захочуть надолужити зірваний цьогорічний відпочинок.

О’Лірі заявив, що планує виконувати всі існуючі замовлення, залучаючи навіть резервні літаки.

Він також обурений з приводу пакетів допомоги на багатомільярдні євро, які можуть отримати від урядів Lufthansa та Air France-KLM.

.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!