У Рясне-1 планують облаштувати чотири нові розв’язки. Мапа

4602 0
В управлінні транспорту хочуть зменшити швидкість на ділянці дороги, де часто трапляються ДТП.
ілюстративне фото: ІА ZIK

ілюстративне фото: ІА ZIK

Чотири кільцеві розв’язки хочуть облаштувати по вулиці Шевченка в Рясне-1, на ділянці від супермаркету «Сільпо» до автомосту, де часто виникають аварійні ситуації через перевищення швидкості. Як інформує Zaxid.net, відповідне рішення у середу, 28 березня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

«Вул. Шевченка має дві смуги, а в Рясне-1 і Рясне-2 вона розширюється до чотирьох смуг, через що на цій ділянці постійно виникають аварійні ситуації. Є пропозиція щодо облаштування кілець біля вулиці Томашівської, на повороті на завод «Електрон», перед мостом і за мостом на повороті на «Онур». Відповідно, ми сповільнимо рух на цій ділянці», – розповів спеціаліст управління транспорту Львівської міської ради Костянтин Баранюк.

Цього року департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР замовить проект кільцевих розв’язок, однак будівництво роз’вязок розпочнуть не раніше 2019 року, якщо віднайдуть кошти.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!