Політична реклама

У «Рясному-2» у Львові буде індустріальний парк

2672 0
Львівська міськрада затвердила під час засідання сесії, 20 вересня, затвердила концепцію створення львівського індустріального парку у «Рясному-2». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Документи будуть скеровані в Державне агентство із залучення інвестицій та управління національними проектами для включення індустріального парку в офіційний перелік. 

«Концепцією для розвитку індустріального парку пропонується територія, на яку розроблений проект планування. Парк буде розміщений в північно-західній частині Львова в промисловій зоні «Рясне-2», – зазначеноу повідомленні. 

За реалізації проекту Львівського індустріального парку «Рясне-2» на території промислової зони можуть бути створені близько 12 тис. робочих місць, не враховуючи постачальників послуг та сировини для забезпечення повноцінного функціонування об’єктів промислової зони.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!