У Рясному облаштують новий парк

3054 0
Заболочена територія з озерами між районами виявилася непридатною для забудови і залишилася дикою, тому там вирішили облаштувати парк.

Між мікрорайонами Рясне-1 та Рясне-2 у Львові облаштують новий парк. 7 вересня депутати ЛМР підтримали ухвалу про розроблення детального плану території в районі вулиць Величковського, Прилбицької, залізничної колії.

Як пояснив під час пленарного засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, детальний план дасть змогу облаштувати там новий болотяний парк навколо озера на Сотника Панаса.

Раніше керівниця управління екології і природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова повідомляла, що заболочена територія з озерами між районами виявилася непридатною для забудови і залишилася дикою, тому там вирішили облаштувати парк.

Під час обстеження водойм на предмет очистки і благоустрою, стало зрозуміло, що екосистема є цінною і потребує захисту і догляду, а також статусу парку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!