У Садового кажуть, що вивозять із львівських вулиць по 250 КАМАЗів снігу

2142 0
У Львові випало уже 45 сантиметрів снігу.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові сьогодні працювали 1 298 двірників. За ніч із вулиць вивезли 2360 м куб. снігу. В середньому щоночі комунальники вивозять близько 250 КАМАЗів снігу. Про це заявила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк. 

Читайте також: У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг 

За її словами, у кожному районі визначені локації, де будуть скидати сніг, тому що вивозити сніг за межі міста дуже дорого. 

Комунальники залучили 6 екіпажів поліції для того, аби максимально прибирати магістральні дороги, перекривати внутрішньоквартальні дороги, щоб забирати сніг.

За її словами, загалом від 6 лютого у Львові вже випало 201% місячної норми опадів. 

Ірина Маруняк заявила, що на деяких локаціях є певні проблеми з доїздом спецтехніки до контейнерних майданчиків для вивезення сміття. За її словами, у місті є 128 контейнерних майданчиків, де є проблеми.

Читайте також: У Львові через заметілі скасовують десятки рейсів міжміських та приміських автобусів

Нагадаємо, через снігопад у понеділок вранці Львів паралізувало. Через нерозчищені дороги у Львові утворювались затори. Були затримки у русі громадського транспорту. Львів'яни поширювали фото нерозчищених доріг і тротуарів Львова, а також черг на зупинках громадського транспорту. Маршрутки були переповнені і курсували із значним порушенням графіку.

Міський голова Садовий вийшов разом із комунальниками і працівниками мерії розчищати місто, однак депутати міськради заявили, що розчищати вулиці слід було завчасно, а не тоді, коли в місті вже колапс, і робити це не заради фото.

Також львів'яни почали поширювати фото та слова вдячності для сумлінних двірників, і навіть просили виписати їм премії. Ще у мережах з'явилося багато фото із міських дворів, на яких люди розкопують свої автомобілі і розчищають подвір'я. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!