У Самбірській районній лікарні відкрили нове приймальне відділення

6739 0
Реконструкція обійшлася у понад 6 млн гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У районній центральній лікарні у Самборі Львівської області після реконструкції відкрили приймальне відділення екстреної медичної допомоги. Про це повідомили у ЛОДА.

Читайте також: Медична стратегія і 390 млн запозичень до бюджету. Що розглядатимуть на сесії ЛМР

Від червня 2020 року у лікарні провели внутрішні ремнотні роботи, замінили систему вентиляції та водопостачання,  відремонтували каналізаційну мережу і облаштували благоустрій території. 

Читайте також: У Червоноградській міській лікарні відкрили оновлене приймальне відділення 

Також у Самбірську лікарню закупили нове медичне обладнання, зокрема, комп’ютерний томограф, ультразвукову діагностичну систему та рентгенівську діагностичну систему. 

Відділення екстреної медичної допомоги у Самборі працює цілодобово і надає медичну допомогу в невідкладних  станах. За рік там здійснюють понад 10 000 тисяч госпіталізацій пацієнтів на стаціонарне лікування. 

Читайте також: Шмигаль пообіцяв у Львові 165 мільйонів на ремонт реанімації у Центрі легеневого здоров'я

У рамках програми «Великого будівництва» тривають ремонтні роботи у Дрогобицькій міській лікарні. ЗУже відкрили оновлені приймальні відділення у Новояворівській районній лікарні, лікарні ШМД м. Львова, 8-ій міській клінічній лікарні, Стрийській центральній районній лікарні та Червоноградській центральній міській лікарні.

Фото Львівської обласної державної адміністрації 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!