У Самборі школи залишилися без тепла, а у Брюховичах нема світла через ДТП

1305 0
Сьогодні на території області виникли аварійні ситуації.
Фото: ДТП у Брюховичах, Ігор Зінкевич

Фото: ДТП у Брюховичах, Ігор Зінкевич

Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

У Самборі стався витік газу на вулиці Заміській. Без опалення залишилися три заклади освіти. А у Брюховичах сталася ДТП, водій врізався в електроопору, через що немає світла на кількох вулицях.

Як повідомляє Самбірська міська рада, через витік газу тимчасово припинили газопостачання до місцевої котельні. Без опалення залишилися три заклади освіти: спеціалізована школа №8 з поглибленим вивченням англійської мови, заклад дошкільної освіти №9 та Самбірський ліцей сфери послуг.

Працівники ремонтної служби планують завершити їх до кінця робочого дня. Ситуацію ускладнює приватна огорожа на імсці витоку та велика кількість снігу. На час ремонтних робіт перекрили автомобільний рух по вулиці Заміській.

Також сьогодні у смт Брюховичі автомобіль збив електроопору, внаслідок чого без світла залишились мешканці вул. Львівської, Ясної, Озерної та прилеглих. Енергетики організовують роботи для відновлення електропостачання споживачам.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!