У селі на Львівщині, яке могли закрити на карантин, уже 10 хворих на Covid-19

6038 0
У селі встановили ймовірне джерело інфікування.
Фото: Wikimapia.org

Фото: Wikimapia.org

У селі Задвір’я Буського району, яке раніше могли закрити на карантин, уже 10 випадків інфікування коронавірусом. Семеро осіб перебувають на ізоляції і троє у лікарнях. Про це повідомляє Буська РДА.

Читайте також: На Львівщині ще одне село могли закрити на карантин через Covid-19

«У селі виявлено 10 хворих, 7 з них перебувають на самоізоляції, 3 в медичних закладах м. Львова. Стан хворих стабільний. Також проводиться роз’яснювальна робота з контактними особами щодо дотримання самоізоляції», – йдеться у повідомленні адміністрації.

У селі мають функціонувати «COVID-патрулі з контролю за дотриманням карантинних вимог населенням с. Задвір’я».

Водночас, як пише Буський медіапортал із посиланням на першого заступника голови Буської РДА Богдана Гринишина, у селі встановили ймовірне джерело інфікування. Ним може бути жінка, яка працює у Львові у медичному центрі Святої Параскеви, і яка приїжджала у квітні у село. Вона добиралася приватним мікроавтобусом.

Серед інфікованих, пише видання, є і власники цього мікроавтобусу. Встановлено коло усіх контактних осіб. Їх близько 100 осіб.

Як зазначив Богдан Гринишин, встановлення блокпостів у селі є недоцільним, так як хвороба проходить малосимптомно і встановлено джерело інфікування. 

Читайте також: «Усе залежатиме від кожного з нас». Як львів'янам вийти із карантину

Нагадаємо, що через спалах вірусу на карантин закрили село Давидів біля Львова, а через кілька днів його відкрили.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!