У селі неподалік від Львова зіштовхнулись автобус і легковик. Є потерпілі

10090 0
У селі Новий Став зіткнувся пасажирський автобус і легковий автомобіль.
ДСНС у Львівській області

ДСНС у Львівській області

У ніч на 9 січня, на трасі Львів-Луцьк у селі Новий Став зіткнувся пасажирський автобус і легковий автомобіль. Унаслідок ДТП травми отримали пасажири і водій легкового авто, серед них був восьмирічний хлопчик, також госпіталізували водія автобуса. Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

Читайте також: Туман та ожеледиця. Якою буде погода у львові у найближчі дні

«09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що поблизу с.Новий Став Львівського району відбулось зіткнення рейсового автобусу «Еталон» та легкового автомобіля «Mazda 5». Внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля «Mazda 5» було затиснено пасажирку та водія. Рятувальники деблокували їх. Також, на задньому сидінні легкового автомобіля «Mazda 5», знаходився хлопчик, який отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості та дитину госпіталізували в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги у Львові», – йдеться у повідомленні.

Рейсовий автобус слідував за маршрутом Радехів-Львів. На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Внаслідок зіткнення, травмувався 59-річний водій автобуса, його також госпіталізували в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги Львова. Крім того в рейсовому автобусі, травми отримали троє пасажирів, які після огляду медиків від госпіталізації відмовились.

Ліквідовували наслідки ДТП 10 ДСНСників та дві одиниці спецтехніки.Обставини та причини події з’ясовують правоохоронці.

Фото головного управління ДСНС України у Львівській області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!