У селі Розвадів на Львівщині зловмисники розбили банкомат та викрали гроші

1803 0
Усіх, хто має інформацію стосовно події, закликають допомогти встановили обставини злочину та осіб, причетних до викрадення грошей.
фото: ілюстративне

фото: ілюстративне

У селі Розвадів Миколаївського району пошкодили банкомат, розташований на фасаді адмінбудівлі, та викрали гроші. Повідомлення про злочин надійшло сьогодні, 17 листопада, о 5.30 на оперативну лінію 102, передає пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працює слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Миколаївського відділення поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до десяти років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину, суму коштів, яку викрали зловмисники, а також осіб, причетних до скоєння злочину. Усіх, хто має інформацію стосовно події, закликають допомогти встановили обставини злочину та осіб, причетних до пошкодження банкомату і викрадення грошей. У такому випадку можна телефонувати на оперативну лінію 102 або у Миколаївське відділення поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!