Політична реклама

У семи львівських будинках не працюють ліфти

1217 0
Мешканці 7 львівських будинків КЕВ скаржаться на зупинку ліфтів.

Це будинки на вул. Сорочинська, 2, 4, 6. 8, Джерельна, 42, 44, Лінкольна, 1, - повідомляють у прес-службі ЛМР з посиланням на Шевченківську районну адміністрацію.

Будинки належать КЕВ БУ-4. Ліфти за цими адресами зупинені та опломбовані інспектором Держнаглядохоронпраці МО України через закінчення терміну експлуатації. На 26 березня цього року КЕВ БУ-4 заборгувало компанії, що обслуговує ліфти ПП «Майстер-Рос» 2 млн 68 тис.грн.

Мешканці звертаються зі скаргами на «гарячу» лінію міста. Але це будинки КЕВ, на які Міністерство оборони не виділяє коштів. У свою чергу, місто заявляє про свою готовність взяти у комунальну власність або на обслуговування 103 будинки КЕВ м.Львова. Міністерство оборони наразі цього не погоджує. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!