У семи пацієнтів із підозрою на COVID-19 у Львові – важкий стан. Двоє підключені до апарату ШВЛ

22651 0
Чоловік, який раніше був підключений до апарату ШВЛ, на жаль, помер.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У семи пацієнтів із підозрою на коронавірус важкий стан. Четверо осіб перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Двоє пацієнтів підключені до апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії

За її словами, за ніч із підозрою звернувся ще чоловік зі Львова. Загалом на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 56 осіб. 

Зазначимо, що на Львівщині через коронавірусну інфекцію 4 квітня помер чоловік, який знаходився на апараті ШВЛ. У нього були супутні хвороби, зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання в анамнезі. Як уточнили у пресслужбі ЛМР, мешканець Львова 1950 року народження перебував на лікуванні в Центрі легеневого здоров`я. Він був госпіталізований 30 березня. 

Станом на 5 квітня на Львівщині зафіксовано шістнадцять випадків захворювання на коронавірус. За результатами тестів, які отримали сьогодні, у жінки 1979 року народження – позитивний результат. Стан пацієнтки – важкий. Вона перебуває у реанімаційному відділенні Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні.

Водночас троє пацієнтів на Львівщині одужали.

Читайте також: В Україні ще 26 осіб інфікувались коронавірусом

В Україні станом на 5 квітня лабораторно підтвердили 1251 випадок COVID-19. Минулої доби було зафіксовано 156 нових випадків захворювання, 12 – серед дітей. Від коронавірусу в Україні померли уже 32 людини. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!