У середу Львів прощатиметься із волонтером, що загинув під Попасною

2469 0
У середу, 20 травня, відбудеться похорон Андрія Соколенка, який загинув під Попасною у машині, що підірвалась на фугасі. Заупокійна Літургія відбудеться у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла об 11:00.

Як стало відомо, зараз у Львів перевозять тіло Андрія Соколенка. Похорон відбудеться в середу об 11:00 год у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Поховають загиблого на Личаківському кладовищі. У вівторок ввечері відбудеться прощання у військовій частині на вул. Кн. Ольги, інформує прес-служба міськради.

У загиблого залишилась дружина та дочка 15 років.

Нагадаємо, вчора приблизно об 11:00-12:00 год в районі Попасної на фугасі в машині підірвалось 5 осіб. Із них:

· Андрій Соколенко – львів’янин, загинув. Полковник Національної Гвардії України, заступник командира бригади з тилу Нацгвардії України. 31.08.73 року народження. Перебував у зоні АТО з перших днів, вже майже 1 рік. Це мала бути вже 4-та його ротація.

· Володимир Боднар – волонтер «Варти-1», львів’янин, загинув.

· Іван Попіль – військовий зі Самбора, загинув.

· Андрій Романчак – львів’янин, волонтер, живий. Зараз перебуває в лікарні.

· місцевий волонтер з Луганської області – загинув.

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!