Політична реклама

У серпні львів'ян запрошують на Свято хліба

979 0
18 серпня у Львові дев’ятий рік поспіль відбудеться Свято хліба. Головним частуванням стане традиційний для фестивалю коровай діаметром півтора метра.

Традиційно свято проходитиме у Шевченківському гаї, на Ярмарковій площі. Гостей розважатимуть з 11.00, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.Серед учасників – фіналіст проекту Голос країни, артист Львівської обласної філармонії – Володимир Окілко, ексклюзивний гість свята – гурт «Rock-H» ( Рокаш), і бійці «Середньовічної Тустані».

Забави організатори обіцяють і для наймолодших відвідувачів.

Планують робити дитячу галявину. Дітки зможуть брати участь у конкурсах від організаторів, та різних майстер-класах, а серед них - рогозоплетіння, майстрування ляльок-мотанок, гончарство, випікання пташок з тіста та ткацтво.

По закінченню фестивалю всіх гостей частуватимуть короваями, а протягом дня кожен зможе придбати те, що презентуватимуть на ярмарку.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!