У серпні львів'яни зможуть безкоштовно чіпувати домашніх собак. Графік та локації

2659 0
Тварина повинна мати ветпаспорт з позначкою про щеплення від сказу.
фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

Протягом серпня в усіх районах Львова виїзні бригади безкоштовно чіпуватимуть господарських собак. Про це повідомляє Dog Friendly City.

Додамо, що згідно з оновленими Правилами утримання і поводження з домашніми тваринами у Львова, власники зобов'язані реєструвати і чіпувати своїх собак.

Щоб скористатись послугою, потрібно прийти у найближче до вас місце чіпування згідно з розкладом та мати при собі свій паспорт і ветеринарний паспорт тварини з позначкою про щеплення від сказу, зроблене не більше року тому. Також собака має бути зареєстрованим у муніципальному реєстрі, а власник має одягнути захисну маску.

У ЛКП «Лев», що займається чіпуванням собак, говорять, що процедура чіпування – безболісна і швидка. Чіп допомогає ідентифікувати та повернути власнику собаку, якщо вона загубилась або її викрали.

Додамо, що у межах співпраці із міжнародною платформою Animal-id у Львові цьогоріч на пільгових умовах чіпують 5 тисяч собак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!