Політична реклама

У серпні на вулиці Хмельницького у Львові оновлять дитмайданчик

1414 0
У межах проекту ревіталізації Підзамче у Львові планують оновити дитячий майданчик на вулиці Богдана Хмельницького, 66-72.

Роботи розпочнуть у середині серпня, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Після проведення робіт дитячий майданчик перетвориться на повноцінне місце відпочинку не лише для дітей, а й для підлітків та дорослих. На його території буде встановлено тенісний стіл, баскетбольне кільце.

Також архітектори у своєму проекті відвели місце для охочих покататися на роликах. Оскільки в проекті були задіяні активісти міського велоруху, тут буде встановлено і велосипедну стійку.

Здебільшого у проекті буде використано нові матеріали та конструкції, але частину з уже наявних об’єктів буде відновлено та встановлено знову.

Окремим арт-об’єктом на вул. Б. Хмельницького стане стіна, загальною площею 250 м кв., яку на громадських засадах зголосилися розмалювати львівські графітчики. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!