Політична реклама

У серпні у Львові пройде фестиваль "Етновир"

1088 0
22-26 серпня Міжнародний фестиваль «Етновир» запрошує до Львова на виступи колоритних колективів з різних країни, паради вулицями міста, частування національними стравами, танцювальні майстер-класи. Фестиваль фольклору в Україні збере на площі Ринок учасників з Польщі, Іспанії, Білорусії, Індії та Туреччини. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Протягом фестивалю на площі Ринок всі колективи-учасники просто неба готуватимуть традиційні страви своєї країни. Всі гості фестивалю матимуть нагоду спробувати оригінальні чи, навіть, екзотичні страви та відчути колорит країн-учасниць на смак.

"З кожним роком ми все глибше розуміємо ази туризму. Раніше ніхто не розглядав туризм, як серйозну економіку, як двигун для додаткових інвестицій. У Львові ми туризм сприймаємо надзвичайно серйозно, тому що це один із тих наріжних каменів, який ми ставимо в онову добробут наших мешканців. Кожен такий фестиваль дає нам нові імпульси" - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

V Ювілейний фестиваль фольклору «Етновир» відбувається під егідою Міжнародної Ради Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних Мистецтв (CIOFF) при ЮНЕСКО та Міжнародної Організації Народної Творчості (IOV). Організатор – Громадська організація «Етновир», за підтримки Львівської міської ради.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!