У ще двох лікарнях на Львівщині розгорнуть ліжка для пацієнтів з Covid-19

1950 0
По 80 ліжок для Covid-хворих відкриють у Золочівській районній та Сколівській центральній лікарнях.

У лікарнях Львівської області найближчим часом планують розгорнути 260 додаткових ліжок для лікування коронавірусних хворих. Про це повідомляє департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

Читайте також: Цього тижня у 8-мій лікарні Львова розгорнуть додаткові ліжка для хворих із Сovid-19

Зокрема, минулого тижня до переліку внесли Львівський обласний кардіологічний центр, в якому облаштують 100 місць для лікування пацієнтів з коронавірусом, а також по 80 місць запланували відкрити у Золочівській центральній районній лікарні та Сколівській центральній лікарні.

Із відповідним листом до МОЗ України щодо збільшення кількості опорних закладів в області уже звернувся департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. У повідомленні йдеться, що після включення в перелік заклади розпочнуть контрактування з Національною службою здоров’я України.

Читайте також: У Центрі легеневого здоров'я запрацювала нова киснева станція. Фото

Нагадаємо, в області планують облаштувати 600 додаткових ліжок в опорних Covid-лікарнях, а місто уже розгортає 366 ліжок на базі поліклінічних відділень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!