У Шегинях запрацював автомобільний пункт пропуску

2450 0
Через додаткові перевірки з польської сторони у Шегинях уже кілька тижнів спостерігають величезні черги охочих виїхати на роботу закордон.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Пункті пропуску «Шегині – Медика» запрацював для автомобільного сполучення. Про це повідомили в Галицькій митниці Держмитслужби.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік і дати

Із середини травня тут працював лише піших перехід, хоч сам пункт пропуску для цього не обладнаний. Окрім Шегинь, працюють автомобільні пункти пропуску «Ягодин – Дорогуськ», «Краківець – Корчова» та «Рава-Руська – Хребенне».

Через додаткові перевірки з польської сторони у Шегинях уже кілька тижнів спостерігають величезні черги охочих виїхати на роботу закордон.

Із 16 травня, відколи працює піший пункт пропуску, його перетнули понад 76 тисяч українців, а кількість тих, хто хоче виїхати з України майже втричі більша, ніж тих, хто в’їжджає: за добу на вхід оформлюють близько 600 громадян, тоді як на вихід – понад 2,5 тис. громадян.

Читайте також: Наразі за кордон зможуть їхати тільки ті, хто має право на проживання в інших країнах, – МВС

Нагадаємо, що 16 березня Україна закрила всі кордони на в’їзд іноземцям та призупинила роботу більшості пунктів пропуску для пасажирських перевезень. Із 15 червня в’їзд іноземцям дозволили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!