У шести локаціях Львова можна отримати пільговий е-квиток. Перелік

4678 0
ьогодні, 30 грудня, додасться ще один пункт – ЦНАП на вул. Хвильового, 14а, що буде оснащений одним принтером.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

29 грудня у трьох ЦНАПах Львова запрацювали мобільні принтери, які видруковують е-квитки за 15 хв. Так, пільгові категорії населення можуть отримати свої персоналізовані транспортні картки «ЛеоКарт» одразу після подачі документів у Центрах надання адміністративних послуг. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Локації ЦНАПів у Львові:

  • вул. Виговського, 32;
  • просп. Червоної Калини, 72а;
  • вул. Костя Левицького, 67а;

 

Сьогодні, 30 грудня, додасться ще один пункт – ЦНАП на вул. Хвильового, 14а, що буде оснащений одним принтером.

Читайте також: Стало відомо, скільки у Львові може коштувати електронний квиток

Загалом вже працює п’ять пунктів видачі пільгових «ЛеоКарток», де можна буде забрати свій е-квиток відразу на місці після оформлення заяви. Тобто, окрім ЦНАПів, це можна зробити у Центрі обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського, 10 та Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій на вул. Пекарська, 41.

Усього є 26 пунктів прийому документів на виготовлення пільгової транспортної картки. Із їхнім переліком можна ознайомитися за посиланням. Подати документи на виготовлення пільгового проїзного квитка можна буде і за допомогою особистого кабінету мешканця на сайті ЛМР, наразі особистий кабінет мешканця перебуває на стадії доопрацювання.

Читайте також: Де у Львові можна оформити пільгові транспортні квитки

Додамо, що на території Львівської міської територіальної громади запрацювало вже 17 пунктів видачі пільгових транспортних карток «ЛеоКарт». Станом на 28 грудня надруковано трохи більше 30 тисяч пільгових е-квитків. Також працює гаряча лінія «ЛеоКарт», куди можна звертатися за номером телефону 0800 303 007.

Нагадаємо, що з 13 січня 2022 року пільговики у громадському транспорті Львова не матимуть можливості їздити за пенсійними посвідченнями. Їм потрібно буде мати картку «Леокарт» та завалідувати її. Лише тоді людина матиме право пільгового проїзду. Детальніше про це читайте у матеріалі «День Х. Коли у Львові запрацює е-квиток та чому не з 13 січня».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!