Політична реклама

У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями

1541 0
У Шевченківській райадміністрації Львова відповіли на запит медіа-порталу «Твоє місто» та прокоментували аматорське відео на сайті youtube.com, на якому працівники комунальної служби після дощу засипають ями на дорозі.

Начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Михайло Тицький пояснив, що на цій ділянці вулиці Лінкольна у Львові був витік води, через що комунальники здійснили «аварійну розкопку».

«Був витік води, і, щоб забезпечити безпечний проїзд автотранспорту, службою «Львівводоканалу» проводилась засипка ямковості, яка утворилась після зими», - сказав посадовець.

За його словами, яму засипали різаним асфальтом, і це - "тимчасові заходи". Коли ж середньодобова температура повітря у Львові буде вище 10 градусів тепла, яму заасфальтують.

Щодо ямкових ремонтів, як розповів посадовець, їх в районі проводять щодня. Замощують ями холодним асфальтобетоном, який за таких погодних умов використовувати можна.

Нагадаємо, 1 березня на сайті youtube опублікували відео, як львівські комунальники після дощу засипають ями на дорогах. Як написав автор відео, запис зроблено на вулиці Лінкольна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!