У Шевченківській райадміністрації виявили втрати на півмільйона гривень

1295 0
Держаудитслужба проводила ревізію, і виявила фінансові прорушення.
Фото: photos.wikimapia.org

Фото: photos.wikimapia.org

Фахівці Держаудитслужби під час ревізії у Шевченківській районній адміністрації ЛМР виявили фінансові порушення, що призвели до втрат, на суму 529,5 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Під час звірок аудитори не знайшли підтвердження виконання ремонтно-будівельних робіт, включених до актів приймання, та виявили завищення розцінок і вартості матеріалів.

Також вони не знайшли підтвердження роботи машин і механізмів, зокрема автогрейдера та екскаватора, при облаштуванні зупинки громадського транспорту тощо. Тому вони стверджують, що за виконані ремонтно-будівельні роботи районна адміністрація зайво сплатила майже 315 тис. грн.

Читайте також: З командира 24-ї бригади хочуть стягнути 4,8 млн грн за триразове харчування солдатів

Крім того, у повідомленні вказується, що майже 205 тис. грн витрачено на послуги з благоустрою та прибирання адмінбудівлі. Також виявлено покриття витрат сторонніх юридичних осіб та зайву сплату єдиного соціального внеску на суму понад 10 тис. грн.

На посадових осіб районної адміністрації склали протоколи, їх притягнуть до адміністративної відповідальності. Голові районної адміністрації надіслали обов’язкові до виконання вимоги усунення порушень.

Інформацію про ревізію вже передали у Львівську прокуратуру №2.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!