Політична реклама

У Шевченківському гаї у Львові відбудеться фестиваль середньовічної культури

1517 0
10- 11 серпня у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» у Львові відбудеться фестиваль української пісні, історії, традицій і мистецтва «На межі тисячоліть – Підгорецький замок».

Як зазначають організатори, 10 серпня відбудуться лицарські бої, які від Лицарського ордену паладинів, а козацький курінь варитиметься куліш. Протягом двох днів фестивалю усі зможуть спробувати свої сили і здібності у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва, ремісництва, акторського та вокально-хореографічних мистецтв.

 Учасникам буде запропоновано взяти участь у творчих конкурсах і змаганнях, де їх оцінюватиме професійне журі, а переможці зможуть продемонструвати свої таланти під час фінального гала-концерту на головній сцені фестивалю.

Крім того, на фестивалі будуть представлені кращі українські музичні гурти, а також приїдуть спеціально запрошені гості з різних континентів, котрі досягли визначних успіхів у сфері кінематографу, естрадного мистецтва, літератури, живопису, скульптури.

Зокрема, на сцені виступлять Los Colorados (Тернопіль), Патриція (Львів), Мері (Львів), Рокаш (Rock-H) (Мукачево), Kozak System (Київ).

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!