У Шевченківському гаю у Львові почали впорядковувати став. Фото

4004 0
У львівському Музеї народної архітектури та побуту стартували роботи над упорядкуванням ставу. Перший етап – укріплення берегової лінії.

Упродовж цього року у Музеї народної архітектури та побуту у Львові планують очистити головний став та облаштувати біля нього зону відпочинку. Учора тут стартували перші роботи: розпочали процес укріплення берегової лінії водойми.

«Плануємо облагородити наш став, який розташовується, фактично, у центрі музею. У нас є проект, який передбачає облаштування доріжок, встановлення меблів (лавочок), укріплення берегів водойми та, власне, очистку ставу», – розповів нещодавно Tvoemisto.tv директор Музею Роман Назаровець

Згідно з ескізом робіт, також планують озеленити територію навколо ставу і висадити калину. Відтак локація набуде нового вигляду і стане місцем відпочинку для відвідувачів. Окрім того, цьогоріч у Музеї продовжать роботи із прокладання доріжок та реставрації садиб.

Читайте також: У Шевченківському гаю з’явився Бембі

Екскізна схема ревіталізації ставу
Щоб переглянути збільшене зображення, натисніть ТУТ

Нагадаємо, цьогоріч у Музеї народної архітектури та побуту у Львові планують розпочати будівництво сучасного візит-центу з паркінгом. Для цього у гаю мають намір перенести вхід, а новий умовно розділити на п'ять зон. Візуалізацію проекту можна переглянути за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!