Політична реклама

У Шевченківському гаю в неділю буде літургія та святковий ярмарок

3927 0
У неділю, 27 квітня, у Львові в Музеї народної архітектури і побуту (Шевченківський гай) пройде VI фестиваль «Україна святкує Воскресіння разом». Він розпочнеться з Архиєрейської літургії об 11:00 в храмі Премудрості Божої, яку проведе Владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Під час фестивалю проходитиме святковий ярмарок, діятиме майданчик для дітей та молоді, майстер-класи, лотерея, а також заплановани концерт виконавців Божик Бенд, Оксана Муха, Софія Федина, гурти «Патриція», «До Схід Сонця», «КораЛЛі». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Свято у Шевченківському гаю триватиме цілий день – з 11:00 до 19:00. Квитки на фестиваль можна отримати за благодійну пожертву у сумі 15 гривень безпосередньо при вході до гаю, або звернувшись до Фундації духовного відродження УГКЦ (пл. Св. Юра, 5, тел. 067-679-02-07, [email protected]).

Ініціаторами фестивалю є Фундація духовного відродження УГКЦ за підтримки Львівської міської ради та Шевченківського гаю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!