У Шевченківському районі Львова міняють магістральну тепломережу

1742 0
У Львові проводить заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука. Заміна цієї тепломережі, як запевняють у ЛМКП «Львівтеплоенерго» забезпечить надійну і стабільну подачу тепла мешканцям всього Шевченківського району та дозволить зменшити тепловтрати.

«Ця мережа зносилася і були часті пориви. За останні три роки було ліквідовано 11 поривів на ній. Ця тепломережа проходила через трамвайну колію, зараз, згідно з проектом, її винесуть за трамвайну колію. Мережа іде від ТЦ «Північна» і забезпечує теплом весь Шевченківський район - 348 житлових будинків», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Загалом на вул. Миколайчука буде замінено 256 м труби діаметром 530 мм на 710 мм та 168 м труби діаметром 720 мм на 900 мм, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, зварювальні роботи планують закінчити наступного тижня, а протягом найближчих 2-3 тижнів повністю відновити благоустрій.

«До 1 жовтня усі ремонтні роботи, окрім ділянки на вул.Стрийська-Максимовича, плануємо закінчити. З 15 вересня поетапно заповнюватимемо усі мережі теплоносієм», - повідомив Степан Пакіж.

Загалом, заміну тепломереж проводять у кожному районі. У місті вже замінено більше 12 км трубопроводів теплових мереж.

Станом на 3 вересня через заміну теплової мережі від ТК-201 до ТК-206 припинено подачу гарячої води до 13 будинків за адресами: вул. Мишуги, 1, 3, 5, Ярославенка, 41, 47; Тернопільська, 2, 2а, 4, 6, 6а, 8, Угорська, 8, Тіверська, 3.

Подачу гарячої води буде відновлено 16 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!