У Шевченківському районі Львова відкрили нову амбулаторію

3332 0
Для мешканців Шевченківського району відкрили амбулаторію сімейної медицини 1-ої міської клінічної лікарні ім. Князя Лева на вул. Лінкольна, 53. Відтак, 13 500 мешканців вулиць Лінкольна, І. Миколайчука, М. Хвильового, С. Паньківського, Шполянська, Господарська, Чигиринська, Очаківська, Селянська, Льняна, І. Кревецького, П. Тичини, Уманська, Інструментальна, Замарстинівська, Б. Хмельницького, Липинського, Промислова, Б. Грінченка, Збоїща відтепер можуть швидко отримати допомогу медиків неподалік дому.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Як повідомляє прес-служба міскради, на виконання робіт із реконструкції будівлі амбулаторії сімейного медицини уло використано 943 345 грн. Для облаштування АСМ №5 проведено закупівлю необхідного медичного обладнання, інвентарю та меблів за кошти міського бюджету на суму 99 606 грн. Також працівники лікарні залучили на розробку проектно-кошторисної документації та придбання обладнання амбулаторії позабюджетні кошти на суму 110 300 грн.

Загалом, в амбулаторії працює 14 осіб (завідувач, 8 сімейних лікарів, 8 сімейних медсестер, 1 процедурна медсестра, 1 акушерка, 3 реєстратори, 2 санітарки).

АСМ №5 працює за графіком: понеділок-субота з 08.00 до 19.00 год.

Окрім цого місто Львів цього року планує реалізувати великий проект з будівництва нового та сучасного реабілітаційного центру. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, роботи вже тривають. Місто також розраховує на фінансову підтримку німецьких колег. Зокрема, подано проект на співфінансування у німецький банк KFW.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!