У Шевченківському районі Львова відремонтують зупинку та хідники

1798 0
Із міського бюджету Львова Шевченківській районній адміністрації додатково виділили 3 мільйони гривень для ремонту тротуарів, дворів та міжквартальних вулиць.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

Як повідомив в.о. голови Шевченківської районної адміністрації Михайло Космина, наразі узгоджують перелік об’єктів для ремонту тротуарів, дворів та міжквартальних доріг.  «Наразі є вже два затверджені об’єкти: кінцева зупинка громадського транспорту на вулиці Богдана Хмельницького, 273 та хідники на проспекті В’ячеслава Чорновола на відрізку від вулиці Під Дубом до вулиці Липинського», – повідомив Михайло Космина.

Читайте також: На Сихові у Львові ремонтують хідники. Фотодоказ

Окрім того, зараз у Шевченківському районі ремонтують проїзд на вулиці Мазепи, 15-21, пішохідний перехід на вулиці Величковського, тротуари на вулицях Золотій, Старій і Торф’яній, – інформує прес-служба міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!