У Шевченківському районі Львова відремонтують дитячий садок

2344 0
Після ремонту у ДНЗ №96 мають відкрити чотири додаткові групи.
Фото: puzzles.al

Фото: puzzles.al

Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів Львова оголосив тендер на ремонт та реконструкцію дитячого навчального закладу №96 на вулиці Клепарівській, 31. Відповідне оголошення розмісили на порталі держзакупівель Prozorro.

Згідно з технічною документацією, переможець тендеру повинен провести капітальний ремонт на першому та другому поверхах наявного дитсадка на Клепарівській, 31. Це, зокрема, роботи з дахом, стінами, фундаментом будівлі, ремонт систем водопостачання, водовідведення, каналізації, опалення, електрики тощо. Крім цього, на території ДНЗ мають змонтувати кілька дитячих атракціонів – дитячу рахівничку, лазанку, карусель, спорткомплекс труба та інші. Також планується висадка 10 дерев та кущів.

Читайте також: У Львові відновлять роботу дитячого садочка на Виговського

Переможця тендеру повинні визначити 28 серпня. Очікувана вартість закупівлі – понад 15 млн гривень. Роботи повинні завершити до кінця наступного року. Після цього тут облаштують чотири додаткові групи.

Читайте також: У Львові оголосили набір у новостворений дитячий садок

Зазначимо, що це вже друга спроба знайти підрядника для ремонту. Минулого року на аукціон подалось вісім компаній. Тоді переможцем стало ПП «ВР-Груп», яке запропонувало найнижчу пропозицію – 10,8 млн гривень. Однак рішенням тендерного комітету закупівлю скасували через «неможливість усунення допущених порушень».

Нагадаємо, на вулиці Сяйво, 16 у Львові хочуть відновити роботу дитячого садка №22.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!