Київ

У школах Києва стартує прийом заявок до першого класу: відома дата

1534 0
З наступного тижня почнеться прийом заяв на навчання у першому класі.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

З 27 березня у школах Києва розпочнеться прийом заяв до перших класів обраного закладу. Водночас оригінали документів можна надсилати до 18 серпня включно.

Про це свідчить відповідний Наказ від Департаменту освіти і науки Києва, опублікований на офіційному сайті Департаменту.

Необхідними документами для зарахування до першого класу є:

 – заява батьків,

 – медична книжка,

 – копія свідоцтва про народження дитини,

 – за наявності, документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти.

Зараховуватимуться першочергово діти, які:

 – зареєстровані у Києві через ЦНАП, довідка паперова не потрібна;

 – зареєстровані, як ВПО;

 – брати та сестри яких навчаються у цьому закладі;

 – проживають на території обслуговування закладу освіти.

Як повідомлялося раніше, у Києві, в рамках проєкту зі створення концепції ствердження української мови в усіх сферах життя, шукають школи з успішним досвідом впровадження україномовного середовища. рамках проєкту зі створення концепції ствердження української мови в усіх сферах життя, почати хочуть із навчальних закладів, тому шукають приклади успішного впровадження серед київських садочків та шкіл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!